• Announcements

    • MannDude

      Current state of vpsBoard   02/04/2017

      Dear vpsBoard members and guests:

      Over the last year or two vpsBoard activity and traffic has dwindled. I have had a change of career and interests, and as such am no longer an active member of the web hosting industry.

      Due to time constraints and new interests I no longer wish to continue to maintain vpsBoard. The web site will remain only as an archive to preserve and showcase some of the great material, guides, and industry news that has been generated by members, some of which I remain in contact to this very day and now regard as personal friends.

      I want to thank all of our members who helped make vpsBoard the fastest growing industry forum. In it's prime it was an active and ripe source of activity, news, guides and just general off-topic banter and fun.

      I wish all members and guests the very best, whether it be with your business or your personal projects.

      -MannDude
MannDude

FYI: Planned vpsBoard maintenance will be occuring later this evening.

132 posts in this topic

It seems that hyperlinks aren't working in posts or in signatures.  The hyperlink links back to the post instead of the intended location.

Known issue identified right after the upgrade.  IPb received that in the initial ticket / work bundle.

They sorely need to hire some QA folks to iron out software before shipping it as final product... Sloppy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that hyperlinks aren't working in posts or in signatures.  The hyperlink links back to the post instead of the intended location.

I fixed mine by re-doing my sig.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Understood. With most changes it will take time. People complained about the WHT upgrade/change but after a few days of using the site you forget what the old one was like.

I'm about to go see WTF is going on with my IPB ticket that I sent Wednesday... Too much delay for support for a paid product.

IPB4 is much better than VBulletin 4 :) 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that hyperlinks aren't working in posts or in signatures.  The hyperlink links back to the post instead of the intended location.

I fixed mine by re-doing my sig.

 

Yes, I did the same and it seems to be working now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that hyperlinks aren't working in posts or in signatures.  The hyperlink links back to the post instead of the intended location.

Yep we've been aware of this problem for a while.  It's a bug from IPB's upgrade script from 3.X to 4.X.  Temporary measure is to manually update your link again.  Right now we're working with IPB Support to find a way to fix this automatically.  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that hyperlinks aren't working in posts or in signatures.  The hyperlink links back to the post instead of the intended location.

Yep we've been aware of this problem for a while.  It's a bug from IPB's upgrade script from 3.X to 4.X.  Temporary measure is to manually update your link again.  Right now we're working with IPB Support to find a way to fix this automatically.  

 

 

I need to reach out to them later again. I've been sort of busy and out of it with other stuff and a bit under the weather. Going to try to get this stuff taken care of soon as it's a pain in the ass for everyone, me included, and some other things I want to do rely on old content and other things working properly before I move forward with that.

Thanks for everyone's patience, I do appreciate it. I apologize for the issues faced, these did not occur when doing the original upgrade on the dev server from 3.4.8 to 4.0.9 and only seem to have occurred on the live server (3.4.8 to 4.0.11)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgraded guys? IP.Board 3.3.x, 3.4.x and IP.Nexus 1.5.9 Security Update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgraded guys? IP.Board 3.3.x, 3.4.x and IP.Nexus 1.5.9 Security Update

That seems to only affect the 3.X line doesn't it? Not the 4.X line.

Honestly the site is moving fast and performs mostly well for me tbh :) It is a fresh updat

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're on 4.0.x

 

Hopefully the linking issues in previous content/signatures will be fixed soon. I got word back from IPB earlier in the week but the delay was on my behalf, not theirs. They have what they need now to move forward and fix the link issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Being lazy here... and probably repeating this...

IPb 4 doesn't work in Opera.   Replying namely doesn't work.  

I am about one more face twitch from joining their forums and tossing furniture.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgraded guys? IP.Board 3.3.x, 3.4.x and IP.Nexus 1.5.9 Security Update

That seems to only affect the 3.X line doesn't it? Not the 4.X line.

Honestly the site is moving fast and performs mostly well for me tbh :) It is a fresh updat

woops misread it haha oh well ;) I had to upgrade anyway lol

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

All links posted on the forum, whether in a signature or post/thread that were made BEFORE the upgrade are now working again. The "location" shown on posts now are formatted properly as well.

 

Let me know if there are any other errors.

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites