FYI: Planned vpsBoard maintenance will be occuring later this evening.

Discussion in 'Announcements & Contests' started by MannDude, Jul 22, 2015.

  1. drmike

    drmike 100% Tier-1 Gogent

    8,573
    2,717
    May 13, 2013
    Known issue identified right after the upgrade.  IPb received that in the initial ticket / work bundle.

    They sorely need to hire some QA folks to iron out software before shipping it as final product... Sloppy.
     
  2. HBAndrei

    HBAndrei Active Member Verified Provider

    160
    59
    May 1, 2014
    I fixed mine by re-doing my sig.
     
    Licensecart likes this.
  3. Licensecart

    Licensecart Active Member

    368
    121
    May 22, 2013
    IPB4 is much better than VBulletin 4 :) 
     
    drmike likes this.
  4. qps

    qps Active Member Verified Provider

    341
    133
    May 15, 2013
    Yes, I did the same and it seems to be working now.
     
  5. HalfEatenPie

    HalfEatenPie The Irrational One Retired Staff

    2,890
    1,386
    Mar 25, 2013
    HalfEatenPie
    Yep we've been aware of this problem for a while.  It's a bug from IPB's upgrade script from 3.X to 4.X.  Temporary measure is to manually update your link again.  Right now we're working with IPB Support to find a way to fix this automatically.  
     
  6. MannDude

    MannDude Just a dude vpsBoard Founder Moderator

    5,036
    2,634
    Mar 8, 2013
    MannDude
    I need to reach out to them later again. I've been sort of busy and out of it with other stuff and a bit under the weather. Going to try to get this stuff taken care of soon as it's a pain in the ass for everyone, me included, and some other things I want to do rely on old content and other things working properly before I move forward with that.

    Thanks for everyone's patience, I do appreciate it. I apologize for the issues faced, these did not occur when doing the original upgrade on the dev server from 3.4.8 to 4.0.9 and only seem to have occurred on the live server (3.4.8 to 4.0.11)
     
    AuroraZero likes this.
  7. Licensecart

    Licensecart Active Member

    368
    121
    May 22, 2013
    Upgraded guys? IP.Board 3.3.x, 3.4.x and IP.Nexus 1.5.9 Security Update
     
  8. Hsin

    Hsin New Member

    37
    11
    Jul 23, 2015
    That seems to only affect the 3.X line doesn't it? Not the 4.X line.

    Honestly the site is moving fast and performs mostly well for me tbh :) It is a fresh updat
     
  9. MannDude

    MannDude Just a dude vpsBoard Founder Moderator

    5,036
    2,634
    Mar 8, 2013
    MannDude
    We're on 4.0.x

    Hopefully the linking issues in previous content/signatures will be fixed soon. I got word back from IPB earlier in the week but the delay was on my behalf, not theirs. They have what they need now to move forward and fix the link issues.
     
  10. drmike

    drmike 100% Tier-1 Gogent

    8,573
    2,717
    May 13, 2013
    Being lazy here... and probably repeating this...

    IPb 4 doesn't work in Opera.   Replying namely doesn't work.  

    I am about one more face twitch from joining their forums and tossing furniture.
     
  11. Licensecart

    Licensecart Active Member

    368
    121
    May 22, 2013
    woops misread it haha oh well ;) I had to upgrade anyway lol
     
    Hsin likes this.
  12. MannDude

    MannDude Just a dude vpsBoard Founder Moderator

    5,036
    2,634
    Mar 8, 2013
    MannDude
    All links posted on the forum, whether in a signature or post/thread that were made BEFORE the upgrade are now working again. The "location" shown on posts now are formatted properly as well.

    Let me know if there are any other errors.
     
    Epidrive, Hsin, souen and 1 other person like this.